Le Hefe

Bug Reports

98 posts in this topic

I don't know if its just me and my computer, but the Media tag seems to not be working. I tried to post a video using the Media tag and the video did not show on the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyloroxorz, it never worked. IPB auto-detects if a video is auto-embeddable so if you just paste the youtube link it will work, no BB-Code needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

An issue where Retired Staff had Report Center access has been resolved. Retired Staff can no longer view reports.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

The top posters thing on the homepage is not being updated, I know it's not really a big problem but I just thought I should point it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top Posters is confusing. It took me a while to understand it. It updates every hour, rather than every 24 hours. By that I mean, it's not day to day, it's hour to hour. So if you made 4 posts at 7:00 PM on Tuesday, but only 2 posts at 7:00PM on Wednesday plus 4 more posts at 6:00 PM, then you'd still have 4 total posts. The reason why is because you didn't post an amount equal or greater than the posts at 7:00PM on Tuesday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now